Гринго на Софка закопчан за побой в дискотеката на Коцето

Гринго на Софка закопчан за побой в дискотеката на Коцето

Мъжът на фолкзвездата Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго, е закопчан за побой в Студентски град, пише „Телеграф“. Това се е случило в дискотеката на колегата й Константин.

Изпълнителката на „Стари рани“ е била гост на заведението на дуетната си половинка и един от най-близките й в чалга средите. Самият Константин, както и Преслава са се изявявали на сцената в кървавата нощ. Към 1,45 часа на 29 април фен поискал да се снима с певицата, но се намесил Гринго, който го набил. Пострадалият, който е свързан със системата на МВР, дори си глътнал езика по време на тупаницата, пише glasnews. Той извикал колегите си и ченгетата задържали айтозлията за 72 часа.

В късния следобед в неделя състав на Софийския районен съд се събра да реши дали Гринго да остане в ареста, или да бъде освободен. В крайна сметка съдията му даде домашен арест, тъй като вече е бил съден от специализирания съд заради изнудване. Справка в архива е показала, че Давидов има неплатена глоба и съдът го приема за безсъвестен гражданин. Затова ще чака вкъщи решението по делото.

Още през 2016 г. Софи Маринова разкри в тв интервю, че мъжът й я бие. „Както е готин и усмихнат и изведнъж скача. Бие ме с юмруци. Имам 15 шева на ръката“, сподели тогава ромската перла.

Година след началото на връзката им Тодор Давидов бе вкаран затвора за 10 месеца заради изнудване. Той бе закопчан след опит да прибере със заплахи 50 000 лева от айтоския търговец Асен Атанасов-Ариф, който бил заплашван по телефона, че ако не даде парите, ще очистят него и семейството му.

Първоначално Ариф игнорирал заканите, но сезирал полицията, след като някой стрелял с пистолет по къщата му. През месец септември на 2021 г. половинката на Софка отново бе арестувана при зрелищна акция. Тогава е задържан за 24 часа със съмнения, че се занимава с престъпна дейност.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *