Гришо забил Лолита Османова директно на корта

Ако се питате коя е тази, тя е мистериозната дама в ложата на Григор Димитров на турнира във Виена. Тя седеше до мениджъра Георги Стоименов и физиотерапевта Алгис Христов, пише вестник „България днес“.

Мацката не е от неизвестните. Дъщеря е на руския олигарх в енергийния бизнес Елдар Османов, който е от кавказката република Кабардино-Балкария. Подобно на много бизнесмени, и той има проблем с руските съдебни власти и по тази причина живее в Монте Карло. А там е домът и на Григор.

Лолита е кръстена на героинята от легендарния роман на Владимир Набоков. През 2017 г. тя се омъжи за Гаспар Авдолян, син на друг милиардер – Алберт Авдолян, за когото се говори, че е направил парите си от един от местните телекоми.

Сватбата в “Долби тиътър” в Лос Анджелис (Османова има къща там) струваше 25 милиона долара. На церемонията булката бе с рокля за 500 000 долара, а за гостите пяха Лейди Гага и най-големите звезди на руската естрада.

Година по-късно приказката приключи, а Лолита и Гаспар се разведоха.

Причината бе скандал между родителите. Според руските медии Авдолян е дал заем от 6 милиарда рубли на Османов, за да спаси холдинга си МРСЭН, който обаче фалира. Но бащата на Лолита не връща парите.

Григор и приятелката му са се запознали на кортовете на Монте Карло кънтри клуб, където българската звезда тренира. Лолита също е опитала да направи кариера в тениса, но е прекъснала заради контузии.

“Когато бях на 8 години, ме пратиха да играя тенис. През следващите 10 години никой не ме виждаше освен родителите ми, и то от време на време. Никой професионален спорт няма да ви радва, ако тренирате по три пъти на ден от 9 часа сутринта и имате само един почивен ден, в който майка ти и баща ти казват, че трябва да си стоиш у дома, за да се възстановиш за следващата седмица.

Честно казано, мразех спорта – непрекъснати разходи, полети, нерви, липса на сън”, разказва в социалните мрежи рускинята, която продължава да играе тенис, но вече само за удоволствие.

Лолита е отличничка от Московския университет със специалност “Международни отношения”. В момента е бизнесдама и шеф на Luxury international magazine. Лъскавото месечно списание излиза на английски и руски в 7 държави.

Османова често може да бъде видяна на светски събития, каквито в княжеството определено не липсват. Същото може да се каже и за Григор, а според първите коментари след снимките във Виена двамата са се сближили не само покрай тениса, но и заради взаимната си страст към модата и киното. Със сигурност има и други причини кавказката хубавица да е в ложата в “Щатхале”, а Димитров да и праща въздушни целувки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *