Гуинет Полтроу прeдлага секс играчки за утеха по време на карантина

Американската актриса Гуинет Полтроу сподели списък с най-добрите, според нея, секс играчки по време на изолационния период поради карантината за пандемията от коронавирус. Полтроу публикува селекцията от артикули, главно различни модели вибратори, на сайта за здравословен живот към нейния онлайн магазин Goop.

Това се случва наскоро след като холивудската звезда и съпругът й – продуцентът Брад Фалчък, споделиха опита си в организацията на сексуалния си живот, докато са в изолация.

В списъка на носителката на „Оскар“ попадат както приспособления за самостоятелно ползване, така и аксесоари, които могат да разнообразят сексуалния живот на двойката. Неотдавна звездата от „Перфектно убийство“, „Плъзгащи се врати“, „Талантливият мистър Рипли“, „Влюбеният Шекспир“ и още десетки известни филми започна да продава по Интернет домашни свещи с аромата на своята вагина. На уебсайта на нейния онлайн магазин продуктът се предлага под търговското название Smells Like My Vagina („Мирише на вагината ми“).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *