Дама от Италия удари колата на съветника Кирил Ваклинов, изненада го с бележка

Млада дама зад волана изненада общинския съветник от Благоевград Кирил Ваклинов с европейско поведение.

Историята с изненадващ и красив край не започнала добре. Вчера местният парламентарист оставил колата си на паркинга зад ГУМ и отишъл да пие кафе, пише Илинден прес. Когато се върнал, гледката не му харесала – автомобилът му бил ударен, незнайно от кого.

Но Ваклинов даже не успял да се ядоса, тъй като забелязал на вратата залепена бележка с име и телефонен номер за връзка. Имало и послание до него: „Аз Ви ударих колата. Обадете ми се, за да се разберем и да подпишем двустранен протокол за нанесените щети по Вашата кола“.

Срещнахме Кирил Ваклинов да бърза за среща с милата виновничка за инцидента. Усмихнат и във ведро настроение, общинският съветник призна, че доброто отношение на дамата зад волана го накарала да мисли оптимистично. От телефонния разговор с нея той разбрал само две неща – че се казва Спасимира и че си е дошла в родния Благоевград за лятната ваканция от Италия, където живее и работи от години.

Кирил Ваклинов сподели, че е възхитен от поведението на Спасимира, която е пример, че младите българи в чужбина с по-различни – с европейско възпитание и широко скроени.

Съветникът призна, че не знае как изглежда дамата зад волана, причинила дребния инцидент с колата му, и побърза да допълни, че най-важна е душевната красота. Ние пък сме убедени, че нашенката ще впечатли Ваклинов и с външна красота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *