Двамата Антонио в „Пирин“ хванали пътя за родната Франция, въпреки забраната

Двамата Антонио в „Пирин“ хванали пътя за родната Франция, въпреки забраната

Съфамилниците в „Пирин“ Глоар и Била Антонио хванали пътя за родната Франция въпреки забраната на клубните шефове чуждестранните футболисти да напускат Благоевград по време на принудителната пауза.

Според разказа на очевидци двамата си събрали багажа и се изнесли от хотела, който обитават в областния център на Пиринско, като това станало броени часове преди въвеждането на извънредното положение в България заради пандемията, пише в. „Струма“.

Играчите очевидно са успели да се качат на самолета, тъй като оттогава не са се мяркали пред погледите на съотборниците си. Дали са го направили с разрешение, или на своя глава, засега не е ясно.

Потърсени за коментар и потвърждение на своеволието на Глоар и Била, от щаба на орлетата подходиха изключително деликатно и пестеливо по казуса: „На всеки един от нашите състезатели са дадени наставления чрез видеоклип за самоподготовка. Първо ще уведомим футболистите и когато имаме обратна връзка с тях, тогава ще коментираме публично темата. В момента нищо повече не можем да кажем“, гласи отговорът от „Дъбравска“ 1.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *