Деница Сачева: Христо Иванов дезертира, сега лъска его

Проектът за нова Конституция не е „спасителен пояс“, и няма да бъде оттеглен. Това заяви министърът на труда и социалната политика Деница Сачева пред bTV. Не се обсъжда вариант за оставка, каза още тя.

„Разговорите с дъх на яхния не са мой специалитет, опитите на Христо Иванов да изпъкне сега, при положение че той е дезертирал, подавайки оставка като правосъден министър. Политиката при него явно е „лъскане на его“, каза социалният министър.

„Ние не си правим тънки сметки, ние работим за хората“, обясни още Сачева, „Има ред за влизане в Народното събрание, и той се спазва от всички. Мая Манолова не може да иска специален ред за влизане.

„Решението за това, кои ще бъде премиер ще се вземе на изборите, който предстоят“, коментира Сачева, „Много неща не са нормални в последно време. Опаковката няма значение, говорим за това че се иска върховенство на закона, а в същото време се погазва“, каза още тя.

Социалният министър обясни, че се среща с всички, които искат да дадат мнение за социалната политика. За барикадата от снощи на майките на деца с увреждания са заедно с „Изправи се“, които ще участват в изборите, този факт говори достатъчно, обясни още Сачева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *