Депутат и младежи от Банско изпратиха в София един камион капачки

Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев, заедно с представители на младежката структура на партията, натовариха един камион капачки, които потеглиха за София и ще бъдат доставени на пункта за събиране на площад „Александър Батенберг”. Така за втора поредна година те се включиха в кампанията „Капачки за бъдеще“. Благородната кампания сега е насочена към събиране на средства за закупуване на детски линейки.

Преди година младежите на ГЕРБ монтираха в центъра на Банско голямо сърце от метал, изработено със собствени средства, в което жители и гости на града събират капачки в подкрепа на националната благотворителна кампания „Капачки за бъдеще”.

„Сърцето на Банско отново е пълно. Благодаря на всички, които отделят от времето си, за да се включат в тази благородна инициатива, като събират капачки. От старта на националната кампания са рециклирани над 400 000 кг пластмаса, а със средствата е закупена апаратура за 36 болници в 36 града. Апаратура, която вече е спасила животи на стотици бебета”, коментира Александър Мацурев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *