Депутат от ГЕРБ дари 6 телевизора на болницата в Благоевград

Депутат от ГЕРБ дари 6 телевизора на болницата в Благоевград

Депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов дари 6 телевизора на Инфекциозното отделение на МБАЛ – Благоевград, съобщиха от ГЕРБ. Дарението било прието от старшата сестра на Инфекциозното отделние, която благодари на депутата за жеста.

Устройствата ще се ползват от пациентите, които се лекуват в Инфекциозното отделение. „Когато човек е в болница, той има нужда от подходящи условия, които да направят престоя му по-лек. Затова се надявам, че правейки това дарение – помагам поне малко на хората. В тези трудни времена е важно всеки да помага с каквото може“, подчертал Апостолов.

Това не е първото дарение, което прави народният представител Стефан Апостолов за нуждите на медиците в Област Благоевград. Още преди седмици той закупи и дари 200 висококачествени предпазни шлема на Спешен център – Благоевград.

Също така той и кметът на Симитли Апостол Апостолов закупиха и дариха на жителите на Община Симитли 2000 висококачествени маски за многократна употреба. Заедно с общинските съветници от ГЕРБ – Кресна, Апостолов се включи в даряването на 600 маски за многократна употреба. Със съветниците от Струмяни пък закупиха и раздадоха над 50 пакета с хранителни продукти от първа необходимост за най-нуждаещите се.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *