Десетки деца показват веломайсторство в Струмяни

Днес за трети пореден ден ще се проведе състезание по веломайсторство. Този път своите умения ще покажат децата от село Микрево, които ще карат своите колела от 10,00 до 11,00 часа на площада в населеното място. Вчера надпреварата бе на площада в село Илинденци. Спортната инициатива включва определен брой обиколки, в комбинация с майсторско управление на велосипед, демонстрация за правилно преминаване на трасето и инструктаж за безопасно каране на велосипед.

На първо място се класира Ангел Стойчев, втори остана Антонио Рибнишки, а трети – Илия Пасков. Всички участници се справиха отлично и получиха заслужено грамоти, подаръци и лакомства.

Състезание имаше на 14 юли и на площада в общинския център Струмяни. Първи стана Велизар Руйков, второто място заслужи Велизар Грънчаров, а третото – Радослав Илиев. Награда за най-малък участник получи Валентин Николов

Сред смях, забава и спортен хъс преминават състезанията по майсторско управление на велосипед. Възпитателната цел на надпреварата е не само да се покажат техническите умения, но и как безопасно да се управлява велосипед.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *