Джакпотът от над 5 млн. лв. падна преди Великден

В навечерието на един от най-светлите християнски празници – Великден, дълго чаканият джакпот в играта “Тото 2 – 6/49” бе спечелен, съобщи БГНЕС.

Щастливият фиш за 4 лв. е пуснат в гр. Исперих, а късметлията ще грабне страхотната сума от 5 457 471 лева, осигурена от 31-ия за годината тираж. Кой ще бъде той все още очакваме да разберем, тъй като собственикът на фиша (мъж, жена, редовно играещ фен или не), все още не се е свързал, за да потвърди печалбата си. Екипът на Български спортен тотализатор в Исперих го очаква с нетърпение, а тото пунктовете работят според стандартното си работно време, като се спазват всички хигиенни норми.

От началото на годината, досега големият джакпот се печели за трети път. В края на януари два поредни тиража определиха 106-ия и 107-я тото милионер у нас. Емил Йорданов отвори вратите към големите печалби, спечелвайки сериозната сума от 6 564 060 лева, а веднага след него семейство Дончеви забогатяха с още 2 200 163 лева.

Предстои да разберем името на 108-ият тото милионер на България. Напомняме, че законовият срок за заявяване на печалба е до 45 дни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *