Джулиана Гани разпали страстите по бански

Джулиана Гани за пореден път показа, че е гореща изкусителка, която винаги е в топ форма. Въпреки че е майка на две деца, блондинката може да се похвали с отлично тяло, а изглежда е наблегнала и на допълнително тунинговане на гърдите, тъй като сега изглеждат още по-големи.

В момента Джулката е на екскурзия по женски и не спира да разпалва страстите в Инстаграм с горещи фотоси – къде сама, къде с приятелките си. Но последният кадър, който е пуснала преди няколко часа, тотално спечели мъжката част от аудиторията ѝ.

На снимката Гани позира по изрязан розов бански от две половинки, с който изглежда като изкусително Барби. А коментарите от възхитените ѝ последователи просто не спират. Някои от тях подчертаха, че деколтето ѝ изглежда още по-впечатляващо.

В момента Джулката е в Банско в тузарски спа комплекс в момичешка компания. Мястото вероятно ѝ е любимо, тъй като отсяда за пореден път там, пише woman.bg. Преди е била с любимия ѝ Теодор и децата ѝ. Но сега изглежда е решила да бъде по женски, а дамите си прекарват повече от добре, като заедно ваят тела във фитнеса, а след това показват резултата по бански на басейна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *