Димитър Бербатов: Бях на разговори в УЕФА

Димитър Бербатов: Бях на разговори в УЕФА

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов излезе с позиция за ситуацията, при която Борислав Михайлов получи отказ от Търговския регистър да бъде вписан като ръководител на централата, след като преди това оттегли оставката си. Бербатов използва коментарната си колонка и отговори на Йордан Лечков, който преди дни го попита къде е ходил, за да търси подкрепа в борбата за президентския пост във футбола.

„Ситуацията с отказа на Търговския регистър трябва да говори достатъчно на цялата футболна общественост – как определени хора пак нераглементирано се опитаха да извъртят нещата в своя полза, написа Бербатов. – Но в този случай не им мина номерът! Чисто по законов път подобно нещо няма как да стане! Затова сега УЕФА и ФИФА изпратиха писмо до БФС да попитат на базата на какви правни аргументи се случват всички тези неща с връщането на оставката!

Чакаме отговора на БФС с нетърпение. А къде съм ходил да търся подкрепа, както каза един „исполин“ на управлението на футбола ни… Къде ли не. Ходил съм на срещи в УЕФА. Говорили сме за футбол, питал съм за мнението им за нашия футбол, дискутирали сме и времето за промяна дойде“, увери кандидатът за президент на БФС, който отново призова да не се чака до февруари догодина, а да се направи извънреден конгрес през лятото.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *