Димитър Бръчков: Успешен онлайн проект за празника на Петрич

Димитър Бръчков: Успешен онлайн проект за празника на Петрич

Кметът на община Петрич Димитър Бръчков изрази лична благодарност към авторите на идеята за онлайн празника на Петрич – Васил Митов и Радослав Танев, които успяха да я реализират с подкрепата на десетки петричани под надслов „…И духът ти никой не сломи“, както и на партньорите на проекта.

Всички участници, които изпратиха свои видеа или бяха заснети от Васил Митов и Радослав Танев ще получат благодарствен адрес, подписан от кмета Димитър Бръчков и значка с герба на Петрич.

Имената на участниците ще бъдат подадени от авторите на филма, предстои да бъде уточнен начинът, по който ще бъдат връчени благодарствените адреси и значките поради изискванията да не се допуска струпването на повече хора на едно място.

Кметът подчерта, че изготвеният филм излъчва светлина и бъдеще. „Един различен формат, изразяващ сплотеност, приемственост, обич и грижа – обич към родното място, грижа за бъдните дни!“, обобщи кметът Димитър Бръчков и изрази огромна благодарност към всички, които допринесоха за реализация на креативния проект!

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *