Днес ще бъде поклонението на Методи Бачев в Симитли

Днес ще бъде поклонението на Методи Бачев в Симитли

Съболезнователно писмо отправиха близките на Методи Бачев по повод внезапната му кончина: На 5 юни внезапно ни напусна от този свят Методи Бачев – един от създателите на голямата строителна компания „ Агромах“ – сега „Громахолд“.

Професионалният път на Методи Бачев в строителния бранш започва като координатор с италианската компания „Тодини“, която извършва рехабилитация на път Е-79 през 1999 г. По същото време започва съвместна дейност с Христо и Мариян Савеви. Методи е отдаден изцяло на израстването, просперитета и развитието на „ Агромах“, която впоследствие се преименува на „ Грома Холд“. Дълги години той е основната движеща сила в дружеството и е мотивирал служителите си да работят с хъс и желание.

С Христо Савев и Виктор Велев, освен че работиха заедно, бяха приятели и като едно семейство.

Отивайки си от този свят, Методи остави петнайсетгодишен син, майка, сестра, колеги и приятели, които тъгуват за него. Методи беше явление, организатор, ръководител, приятел и човек с изключителен умствен потенциал и широко скроена душа. Добрината и благородността му привличаха много приятели около него, които го обожаваха.

Поклон пред светлата му памет!

Поклонението ще се извърши на 7 юни 2020 г. в родния дом на Методи Бачев в град Симитли – ул. Витоша 1. Опелото ще бъде от 14.00 ч.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *