Добри хора подариха незабравим бал на абитуриентите от Центъра за образователна подкрепа

С много емоции, вълнение и усмивки премина абитуриентският бал на първия випуск от Център за специална образователна подкрепа „Св. Паисий Хилендарски“. Това стана възможно, благодарение на Марио Вачков, Васил Влахов и Иван Дракалийски.

Шестима абитуриенти, настанени в Центъра за настаняване от семеен тип за деца и/или младежи с увреждания, завършват образованието си в Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“ с изнесено обучение в ЦСОП за първи път след промяната в закона за предучилищното и училищното образование от 2016 година.

За прическите на абитуриентите се погрижи Лора Цветкова, салон Jovany, елегантната визия и тоалетите на момичетата са дарени от Ваня Якимова, магазин Miss Me Store, а грим подари Мерилин Михайлова.

Кетърингът бе поверен на „Радост 2626“ ЕООД, сладкарница „Чори“, Raffy Bar & Gelato Благоевград, сладкарница “Lacasta”, закусвалня „Чифлика“ и „Парти пица“, а празничната украса бе направена от Юлиана Малючка. За страхотното парти отговаряха Dj Party Boy и Парти агенция „Бобо“.

Община Благоевград изрази благодарност на всички, включили се в прекрасната инициатива, която превърна този специален ден за абитуриентите в незабравимо изживяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *