Добро дело: Търсят се рокли и костюми за абитуриенти без родители

Година след своя бал с рокля дарена от непознат, Яна става част от кампанията за набиране на костюми и рокли за своите приятели, лишени от родителска грижа. Разказва, че емоциите от завършването й още са живи. И мечтае такива да има всяко българско дете. Благотворителната инициатива, в която участва младото момиче се казва „Облечи дете в нужда“.

Трескавата подготовка по корекцията на събраните дрехи вече е в разгара си. Бъдещите абитуриенти обличат балните рокли, а специалисти изчислят всичко до милиметър, за да изглеждат като ушити специално за тях. Споделят, че го правят с особена тръпка и голямо желание.

За бъдещите абитуриенти освен дрехи се търсят още аксесоари, гримьори и хора, които биха помогнали в организацият на самите тържества. Всеки дарител може да получи сертификат, както и снимки от празника на детето на което е помогнал.

Можете да оставите вашите дрехи,бижута или други аксесоари на адрес гр.София, кв.Банишора, бул.Сливница 115 – от понеделник до събота /от 10ч. до 20:00ч./. Или да изпратите с куриер. За повече информация: studiodidi@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *