Драмата в Кочериново е огромна! Самозапалилата се жена е майка на 3 деца

Майка на три деца от село Яхиново, община Дупница, се самозапали. Драмата с 49-годишната ЙорданкаП. се разиграла около 14.00 ч. вчера в Кочериново, в двора на бащината й къща.

Родителите на Йорданка П. са починали, оставили й стара къща в наследство и тя често ходела там. Къщата се намира до стадиона в града и вчера съседите я видели да гори като факла. Тя пищяла от болка, хвърлили се да я гасят с кофи с вода. Пристигнала и пожарна от Рила. Гледката била ужасяваща. Преди да драсне клечката, тя се напръскала със запалителна течност и пламъците я обхванали цялата.

В с. Яхиново се коментира, че като малка Йорданка е преживяла страшна житейска драма, видяла майка й да виси обесена на въже, което я травмирало, пише „Струма“.

Каква е причината за страшното решение да се самозапали, не е ясно, но хората в Яхиново и в Кочериново са потресени. Още повече че трагедията ще се отрази и на трите деца в семейството, които сега остават само на грижите на баща им.

На мястото на инцидента вчера са пристигнали и криминалисти от РУ – Рила. Образувано е досъдебно производство.

Йорданка е закарана в „Пирогов”. „Състоянието на жената е тежко, тя е със 70 % изгаряния, с опасност за живота“, заяви дежурният хирург д-р Николай Нешев.

Настанена е в реанимацията на Клиниката по изгаряния.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *