Дългогодишният шеф на Гимназията по транспорт в Разлог си взе довиждане с колектива

С вълнуващо тържество, наситено с много емоции и оригинални изненади, дългогодишният директор на Професионалната гимназия по транспорт в Разлог Емилия Йорданова си взе довиждане със своите колеги в училището.

По повод пенсионирането си емблематичният ръководител на ПГТ, известна сотдаденост към училището, бе изненадана с ефектни букети, кошници с цветя, колаж със снимки, запечатали моменти от успешната й ръководна дейност. Колективът на гимназията засвидетелства своето уважение и признателност към г-жа Йорданова и със специална грамота за най-добър директор. Емилия Йорданова бе отличена и с грамота от Българския червен кръст.

„Благодаря на всички, с които работихме успешно за ПГ по транспорт – Разлог, преподаватели, ученици, родители, партньори на гимназията!

Благодаря на колегите и ОС на родителите с председател Атанас Орозов за емоционалното и стилно тържество, за оригиналните изненади! Благодаря за признанието, отношението и уважението! За съвместните успешни години. Бъдете живи и здрави, все така заразително позитивни и амбициозни и нека успехите ви съпътстват в живота!”, обърна се към своите колеги, приятели и съмишленици директорката, а към многобройните пожелания да бъде здрава, все така лъчезарна и ведра и да се радва на спокойни години с любимите си хора се присъединиха и много родители, които благодариха на Е. Йорданова за обичта й към децата им, пише в. „Струма“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *