Ексдепутат от Кюстендил получи „безсрочен влог“ заради недоброто си отношение към водата

Ексдепутат от Кюстендил получи „безсрочен влог“ заради недоброто си отношение към водата

Паспортна служба към ОД на МВР откри „безсрочен влог“ на бившия депутат от Кюстендил в 4 последователни парламента Иво Атанасов. Така той коментира новата си лична карта, издадена му „безсрочно“, което е документалното свидетелство за навлизането на един човек в т.нар. „трета възраст”.

Въпреки неумолимия ход на времето Атанасов прие с намигане факта и пожеланията на приятелите си освен безсрочно да ползва картата си и дългосрочно, както го предполага и родословното му дърво. В тази връзка той си спомни как 85-годишният му дядо Атанас заболял, а Атанасов го успокоил да не се притеснява, защото прадядо му Георги живял до 103 години. „Да, но той е бил 14 години в Атон” – опонирал го дядо му. – „И какво от това?” – не намерил връзката Иво. – „Там вода не пият!” – пояснил дядото.

„Човекът съжали, че извън детските години е имал период в живота си, в който е бил само на вода. Е, аз не съм имал такъв период, пък да видим“, разясни бившият депутат и придружи поста си с усмихнато емотиконче, пише в. „Струма“.

Пак във връзка с остаряването, той си спомни и че на този ден – 17 септември, но преди 22 г., се явил в радиото на първия в живота си предизборен диспут като кандидат на БСП. Опоненти в студиото му били депутатите във ВНС Стоян Ганев и д-р Петър Дертлиев, както и станалият доста известен по-късно д-р Панчо Панайотов от Дупница.

„Ваклото агънце на демокрацията Ганев се държа високомерно, а към Дертлиев – нагло. Каза му в ефир, че когато човек остарее, оглупява. А социалдемократът му отвърна, че когато младият глупак остарее, не става мъдрец, а стар глупак“, припомни Атанасов.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *