Ето какво гони късмета от дома ви

Няма човек, който да не иска в дома му да има уют, топлина, положителна енергия, взаимоотношенията с близки и познати да са хармонични. Всичко това до голяма степен зависи от нас самите. Понякога не забелязваме някои малки грешки, които могат да нарушат хармонията ни. като задържането на определени предмети, носещи негативни вибрации. Такива са отворените чадъри, зелената боя, люлеещият се стол. Вижте кои други е добре да премахнете, за да поканите щастието в дома си.

Увехнали, сухи или изкуствени цветя

Ако искате домът ви да е оживен, да има положителна енергия в него, отървете се от увехналите цветя. Понякога избираме да декорираме красиво изсъхнало цвете или дори изкуствено. За жалост, този вид декорация няма да доведе щастието в дома ни.

Кактуси

Кактусите са интересни, сравнително лесни за отглеждане, но не са растенията на щастието или поне не според принципите на фъншуй. Източната философия изключва от дома растения, които са с остри листа, тръни, тъй като се смята, че те са като магнит за негативните вибрации. Бодливите им повърхности могат да доведат до напрежение и конфликти.

Счупени предмети, спрели часовници, стара посуда

Това са други неща в дома, които няма да ви донесат положителна енергия или „чи“ в живота ви. Спрелият часовник може дори да повлияе на вашето здраве и доход, казват експертите по фъншуй. Когато стрелките на часовника не се движат напред, това символизира липсата на движение или прогресиране на времето. Същото е и със счупените и залепени предмети. Освободете място за новото и положителното в живота си.

Стара метла

Ако в дома си имате такава, незабавно я изхвърлете. За старите метли вярваме, че измитат лошото, но всъщност измитат късмета.

Картини, снимки с мрачни настроения, сам човек

Картина с маслени бои, изобразяваща бурно море с кораб? Не я задържайте в дома си, както и фотографии, които показват природно бедствие. Това само ще повиши негативната енергия в дома ви. Ако търсите любовта, изображенията, на които е само един човек също не се препоръчват.

Червени и бели цветя в една ваза

Червени рози, с фини бели цветчета за декорация около тях. Красива комбинация от червено и бяло, която според викторианско суеверие предвещава скорошна смърт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *