Ето кой ще наследи милионите на Лили Иванова

Ето кой ще наследи милионите на Лили Иванова

На четири ще бъдат разделени милионите на Лили Иванова. Макар примата на българската естрада да няма свои наследници, като такива тя приема внучетата на своята сестра Магда.

Каката на звездата две дъщери – Мария и Радмила, а всяка от тях пък е родила по две деца. С „бабо“ към Иванова се обръщат две момчета и две момичета, но неин любимец бил най-големият от тях Иван.

Хора от екипа на Вечната Амбър разкриват, че негова снимка дълго време красяла дисплея на телефона на певицата, а Иван, чийто талант бил рисуването, не пропускал по празниците да я изненада със собственоръчно направени картички и картини.

Напук на мълвата, че Лили цепи стотинката на две, тя продължавала да се грижи за по-голямата си сестра, която получава оскъдна пенсия, като дори й купил апартамента, в който Магда живее в момента. Освен това често прави подаръци на любимите си племеннички и децата им и е в отлични отношения с тях.

Скандали във фамилията за имоти нямало, а преди известно време дори стана ясно че Лили е откупила от племенницата си Мария общ семеен имот в родния на певицата Кубрат. Не е тайна, че естрадната легенда има нюх на истински брокер към сделките с недвижима собственост и спечелилото през годините от записи, концерти изяви по частни партита предвидливо инвестира в тузарски имоти. Стойността им по пазарни цени днес надхвърля няколко милиона лева.

Изпълнителката на „Ветрове” притежава луксозна мансарда в идеалния център на столицата, апартамент в затворен комплекс във Варна, както и луксозен имот край София. През 2005 година Лили се сдобива с мезонет в местността Свети Николай край морската столица, от който се открива безбрежна панорама към морето. Последната й сделка е от 2009 година, когато се купува апартамент от 137 квадратни метра в местността Кръстова гора. За жилището плаща 201 430 лв. И до момента обаче певицата обитава легендарния си апартамент на столичната улица Оборище, където през лятото направи освежителен ремонт, пише „Ретро”.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *