Жената на Сашо Кадиев го изгони, преместил се в друг квартал

Актьорът и телевизионен водещ на „Преди обед“ Сашо Кадиев се е разделил с жена си Таня Тончева. Брюнетката е изгонила сина на Катето Евро от семейния им дом в село Кокаляне, твърдят запознати. Таня е изтрила почти всички снимки с мъжа си и в социалната мрежа се мъдрят едва няколко кадъра, последният от които от есента на 2019 година, пише facenews.bg

Напоследък Сашо често бил забелязван преди и след работа не в Кокаляне, а в столичния квартал „Манастирски ливади“. Кадиев най-редовно бил засичан да пазарува в супермаркетите там, да плаща сметки, да обикаля на разходка в района.

Катастрофата, която актьорът преживя преди около месеца, също бе в района, което засилва подозренията, че вече не живее в Кокаляне. Наскоро Сашо намекна, че не желае да сключи брак с Таня и заяви, че не е убеден, че е срещнал точната жена за себе си.

„Не мога да кажа, че е така. С Таня сме заедно от доста години, обичаме се, имаме дете. Но не съм сигурен, че и двамата сме открили тази любов. Може би тя е само във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа детето и си гледат часовниците, любовта трудно ще възтържествува“, заяви тв водещият, който наскоро бе изловен от в. „Уикенд“ да си гука на кафе с любовница.

Според източниците ни, именно папарашките кадри са станали причина Таня да изгони Кадиев от дома им, а тя да остане да живее с малкото Кате и свекърва си Катерина Евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *