Задържан за убийството на 2-годишното дете в Сърбия почина в ареста

Сръбската полиция съобщи, че един от предполагаемите съучастници на убийците на двегодишното момиченце, чието тяло все още не е намерено, е починал в ареста рано днес от естествена смърт, съобщават сръбските медии.

Прилошало му е в ранните часове и въпреки навременната реакция на полицейските служители и лекарите, които направили опит за реанимация, той починал в 3:10 часа, а съдебният лекар констатирал естествена смърт, съобщи днес полицията, цитирана от Танюг.

Двегодишната Данка Илич бе обявена за издирване на 26 март, след като изчезна в Банско поле, близо до източния сръбски град Бор. Тази седмица бяха арестувани двама души по подозрение, че са убили момиченцето.

Починалият в ареста е брат на единия от заподозрените за убийството на Данка, пишат сръбските медии. Той и баща му вчера бяха задържани за 48 часа по подозрение, че са помогнали за укриването на трупа на детето, който все още се издирва.

Полицията съобщи по-рано тази седмица, че Данка е починала, след като е била ударена от автомобил, а след удара тялото е било изхвърлено на сметище от хората в колата.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *