Звездата от „Капките“ Луна: Юлиан Вергов е бездарен!

Конфликтът между Луна и Юлиан Вергов, който се заформи в предаването „Като две капки вода“, набира скорост. Фолк певицата толкова е ядосана на звездата от „Откраднат живот“, че го обяви за никому известен актьор.

„Юлиан Вергов живее от подаянията и съжалението на попфолк жанра! Да припечели някой лев, да се възползва от популярността на красивите попфолк певици и най-вече да изпроси няколко секунди слава. Вергов показва своята бездарност, безсилие и паразитно вегетиране в един от клиповете на Десислава!“

Така Луна описа журиращия актьор в съдийския панел на „Капките“. Припомняме, че конфликтът избухна, след като Вергов си позволи да оприличи Луна на клоун след изпълнението ѝ на „Ако си дал“ на близкия ѝ приятел Емил Димитров. „Това за мен беше образът на една друга песен на Емил Димитров – Арлекино. Нямаше нищо от него в твоето изпълнение. Добрият артист кара хората да плачат, а не той да плаче“, изказа мнението си актьорът, гледайки Луна право в очите.

Думите му жегнаха до краен предел певицата. Въпреки сценичната маска и грима се видя, че тя е бясна и не може да приеме спокойно искреното, макар и отрицателно мнение на известния актьор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *