Зловещи инциденти в семейството на Валя Балканска

Нещастията в къщата на Валя Балканска се редят едно след друго. След като дъщеря ѝ едва не остана инвалид, преди дни и народната певица претърпяла жесток инцидент, който я пратил в болница. Близките на родопския славей се съмнявали, че ѝ е направена магия от завистници, а проклятието не спирало да сее злини на нея и любимите ѝ хора от началото на годината, пише facenews.bg

Изпълнителката на „Излел е Дельо хайдутин“, чийто глас лети в Космоса, била закарана по спешност в смолянска клиника, след като паднала лошо на улицата. „Вече съм по-добре. Както си вървях, се спънах в бордюра. Ударих си много лошо десния крак. Веднага отидох да ми направят снимка и се консултирах с травматолози. Слава Богу, оказа се, че не ми е счупен кракът, дадоха ми мазила и се прибрах вкъщи. Та след някой и друг ден ще мога да припкам пак като младо момиче. Все още обаче ми е трудно да стоя в покой, боли ме“, споделя Балканска, която през последните няколко месеца беше болногледачка на своята дъщеря.

Навръх Нова година гласовитата изпълнителка напусна любимото си ранчо в планината и се пренесе в апартамента на щерка си в Смолян, защото тя била неподвижна и имала нужда от денонощни грижи.

50-годишната наследничка на Балканска се контузи изключително жестоко и претърпя тежка операция по смяна на тазобедрената става. Възстановяването и прохождането ѝ се оказали даже по-сложни от самата интервенция. Понеже отдавна била разведена и нямало на кого да разчита, майка ѝ Валя зарязала всичко и се преместила временно да живее при нея, защото трябвало да я обслужва, да се грижи за домакинството и най-вече да я води по доктори.

Сега самата Валя имала нужда от помощ, но се надявала скоро да може пак да стъпва на крака си и да възобнови концертните си изяви, които са основно по събори из страната, сватби и частни партита, които през лятото са значително повече.

Певицата има общо три деца, две от които са далеч от родния край. С трудностите в живота 78-годишната звезда се сблъскала след смъртта на съпруга си Емил, който се грижел за ранчото, посевите и животните, докато тя била по участия. Откакто си заминал, Валя не гледала почти нищо, тъй като силите не ѝ стигали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *