Зловещи подробности за жестокото убийство в циганската махала на Кюстендил

Пиян ром преби зверски жена си и я удуши след семеен скандал. Трагедията се е разиграла в събота след полунощ на ул. „Риша” в ромския квартал „Изток” на Кюстендил, пише „Телеграф”. 50-годишният Николай Иванов изпил огромно количество алкохол. Последвал скандал с 20 години по-младата Любомира, който прераснал в зверски побой.

„Жената имаше множество удари по цялото тяло, имаше кръв, както и следи от душене. Тепърва съдебен лекар ще установи точно каква е причината за смъртта”, обясниха криминалисти. До разплитането на случая се стигнало, след като мъжът повикал рано сутринта в събота екип на „Бърза помощ”.

При пристигането на медиците зверски пребитата Любомира лежала безжизнена на леглото. Иванов се опитал дори да избърше кръвта от стаята, като заявил, че Любомира дошла пребита при него след полунощ. По-късно обаче след много увъртания Николай си признал за извършеното зверско убийство. Пребил я след стабилна почерпка, а на сутринта се разкайвал. 50-годишният ром и 30-годишната Любомира имали връзка от около година. Преди това жената живеела в един от блоковете на кв. „Бузлуджа”.

„Не знаем много за нея, освен че е българка. Живееше с Николай, той я издържаше. Чували сме, че тя ходи да проституира, но дали е така, не знаем. Жалко за момичето, дано този човек изгние в затвора”, коментираха жители на ромския квартал в Кюстендил.

По данни на ОДМВР-Кюстендил, 50-годишният извършител е с богато криминално досие. Занимавал се е с кражби и наркотици. Тялото на 30-годишната жена е закарано в кюстендилската болница за аутопсия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *