Известен кримигерой сред загиналите между Петрич и Сандански

Двама души са загинали при адска катастрофа на пътя Петрич-Сандански тази нощ. Сблъсъкът е станал половин час след полунощ на прав участък в района при борсата до село Кърналово. До фаталния развой на ситуацията се е стигнало след челен удар между двата леки автомобила. Шофьорите в тях, на възраст 20 години и 38 години, са загинали на място. Пътят е бил затворен за оглед до 3,30 часа.

По-младият водач е от Петрич, а другият е от Сандански и е известният в града Илиян Милушев-Байкото, съобщи междувременно Struma.com. Байкото преди време влезе в остър сблъсък бой с криминалнопроявения санданчнанин Димитър Саботанов – Саботана.

Байкото бе пребит и бе настанен в болница с тежка черепно мозъчна травма. Двамата бяха явни врагове. Биеха се навсякъде, където се видят. Саботана също попадна в меле, в което бе наръган с нож.

После умишлено бе опожарена колата на съпругата на Байкото и полицията многократно бе вдигана накрак заради честите скандали между Саботана и Байкото. За побоя над Байкото, Саботана получи 11 годишна присъда лишаване от свобода, припомня медията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *