Издънката! Братът на Бербатов – Асен пак задържан с дрога

Братът на футболната звезда Димитър Бербатов – Асен, бе задържан снощи при полицейска акция в Благоевград. Асен е уличен в разпространение на наркотици. У него ченгетата открили дрога, приготвена за продажба, съобщава Struma.com.

Арестът му е станал по време на полицейска операция, която продължава и в момента с обиски по домовете на криминалнопроявени лица.

Припомняме, че Асен Бербатов не за първи път попада в полицейска клопка. Преди време заедно с авера си Н. Борисов бяха задържани в автомобил на Е 79 край Дупница, с близо 20 грама кокаин. Наркотикът бе скрит в дунапренено детско столче. Тогава Асен Бербатов се държа арогантно с полицаите, заплашвайки ги с брат си, известният футболист Димитър Бербатов.

През 2012 година Бербатов получи условна присъда, сред споразумение с прокуратурата за продажба на кокаин. Асен бе заловен и да шофира автомобила си без книжка, заради което бе осъден. От известно време, според мълвата в областния център, той живее в София. В Благоевград останаха съпругата му Димитрина и синът им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *