Илачи за дискова херния – как да намалим болката

Нужно е да смесите 150 милилитра водка, 50 милилитра прясно цеден сок от домашното ви алое и 100 грама мед. Почти готовото лекарство затваряте в стъклен буркан и оставяте за 24 часа при стайна температура, а след това съхранявате в хладилник, пише lechebno.com

Преди да си легнете да спите вечерта правите компрес с илача. Нужно е да напоите марля с течността и да поставите на болното място. Покрийте с найлон и вълнен плат или шал. Задължително след това легнете по гръб за поне 1 час. Всяка вечер правете компреси, докато не ви свърши приготвената течност.

Бял тамян при дискова херния

За да получите лек с бял тамян ще смесите чаена лъжица от него, с два добре разбити белтъка (желателно от домашни яйца) и 1 чаена чаша гроздова ракия. След като смесите трите съставки, сложете от илача върху стар шал или парче вълнен плат. Поставете го на болното място от тялото ви и го оставете докато се абсорбира напълно от кожата.

Люти чушки и смлян черен пипер при дискова херния

Загряващия компрес се прави с необработен вълнен плат. Посипете плата с 1 чаша начукани люти чушки и 1 супена лъжица черен пипер. Поставете на болния участък за 12 часа, докато спите.

Прополис при дискова херния

Правете компреси всеки ден за по 40 минути в продължение на 30 дни. След това е хубаво да направите почивка за около 15 дни и да направите курса отново.

Картофи и лук при дискова херния

Върху памучно парче плат нанесете сместа от следната рецепта и поставете за цяла нощ на болното място. На едро ренде се стърже един средно голям картоф и един стар лук. Разбъркайте ги и добавете малко сол (1 щипка). Правете това в продължение на 3 вечери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *