Йорданка Христова откри плажния сезон

Естрадната звезда Йорданка Христова първа в гилдията откри летния сезон. Вече повече от седмица Данчето се намира в любимото си Царево, където стопанисва китна вила от 20 години. Още с покачването на температурите певицата решила да се качи на колата си и да забегне от София, пише facenews.bg

Все още не знаела за колко време ще ѝ се удаде възможност да остане край морския бряг, но ако всичко вървяло по план, щяла да се пече в Царево чак до края на лятото. „Най-много да пътувам за концерти, но от година насам и тях съм разредила. Почивам си активно“, споделя грандамата на родната естрада.

Разбира се, както всеки сезон, и този не направил изключение и Йорданка хвърлила солидна сума, за да направи козметичен ремонт на вилата си, да покрие щетите, които зимната влага нанася ежегодно, и да вкара нови цветни видове в градината си – нейната голяма слабост. Този път обаче случила на читави майстори, след като преди години пишман такива я завлякоха с 15 хиляди лева за ремонт на покрива ѝ, а не свършиха никаква работа.

Въпреки че живее на няколко минути от плажа, певицата предпочита да играе йога и да събира тен зад високите огради на двора си, за да има уединение. Вечер обичала да се разхожда из старата част на града – Василико, а вече имала няколко „резервации“ от нейни приятели, които дали заявка да я посетят и да се поглезят с безплатна почивка край морето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *