Какъв приятел сте според зодията

Какъв приятел сте според зодията

Овен

Лоялен и искрен

Вие сте много верен приятел, който аплодира, насърчава, подкрепя. С  вас никога не е скучно. Знаете как да развеселите, да вдъхновите, да подобрите настроението на околните и да запазите тайните им. Овенът е истински поддръжник и истински приятел. Вие сте много лоялни, емоционално силни и отдадени. Винаги казвате на приятелите си истината директно. Няма да им спестите коментар, че дрехата не им отива, че имат червило по зъбите, че са изпотени. Понякога прекалявате с прямотата и може да ги обидите. Но всеки комплимент от вас е 100% искрен. Далече сте от интриги, манипулации и злонамереност. Единственият ви недостатък е, че понякога сте малко обсебващи.

Телец

Защитник и покровител 

Телецът е надежден и верен приятел, който никога не подвежда хората на които истински държи. Вие правите всичко по силите си, за да гарантирате, че приятелството ще продължи, дори когато нещата станат трудни. Винаги сте готови да браните и защитавате, когато другите говорят за приятелите ви, а те не са там. Вие истински верен другар и тъй като сте голям хедонист, с вас приятелите ви се радват на всичко красиво и вкусно. Единственият ви недостатък е, че понякога ставате ревниви от други хора и „не си давате“ своите приятели. Друго нещо, което не харесват у вас е, че понякога сте твърде потайни. Но иначе се раздавате от сърце за своите приятели без да очаквате същото в замяна

Близнаци

Добър събеседник

Вие сте забавен приятел, който винаги улеснява ситуацията или проблема с чувство за хумор и положителна история. Винаги сте на разположение за искрен разговор, щури шеги и създавате трайни приятелства. С вас никога не е скучно. Следите всички социални тенденции, теми, социални мрежи, знаете всичко, с вас винаги се водят смислени и интелигентни, но и забавни разговори. Не спирате да говорите и знаете всичко за всеки – от клюките в офиса до най-новите книги и представления. Но заради “двойнствената ви личност” често се изкушавате да издавате тайни на приятелите си. Въпреки че имате чувство за хумор, се засягате, ако някой се пошегува с вас. Разбирате се с огнените знаци.

Рак

Състрадателен и емоционален

Емоционален и чувствителен приятел, Ракът е винаги близо до приятелите си, за да разбере, да изслуша, да скърби с тях, да бъде рамо, на което да поплачат и голяма опора. Филмовият маратон с вас е идеален, особено ако гледате драми, биографични филми и романтични комедии. Не е нужно да се срамувате от емоциите и сълзите си пред Рака. Верен и предан приятел, за когото емоциите са на първо място. Грижовната ви и чувствителна същност ви прави приятел за цял живот. Винаги сте готови да дадете полезен съвет, да изслушате и съчувствате. Изключителни домошари и ако си паснете, приемате другите като част от семейството. Единственият ви недостатък е, че не търпите критика.

Лъв

Забавен и верен

Лъвът е самоуверено, енергично и сърдечно същество. Той е най-популярният в обществото, в центъра на вниманието, умее да се забавлява, страхотна компания е, с него никога не е скучно. На вас може да се разчита за всичко – от организирането на най-забавното парти, до решаване на всеки проблем, с който приятелите ви се сблъскат. Вие сте надеждни и верни приятели. Винаги защитавате и пазите съкровените тайни, които другите ви доверяват. Обичате да сте заобиколени от хора, да общувате и да правите купони. За вас не е проблем да помогнете на приятелите си да изберат най-добрата комбинация от гардероба си, за да блеснат в обществото. Благодарите когато някой ви протяга ръка.

Дева

Практичен и обсебващ

Девите са идеални приятели за големи разстояния. Вие сте много практични, целенасочени, способни, помагате на приятелите си да разрешат проблема си и да извлекат максимума от вас, стабилност, фокус, дисциплина. Идеални сте за планиране на бюджета, ако приятелите ви са прахосници, давате винаги правилния съвет как да подредят и почистят дома си и как да се отърват от ненужните неща в живота. При вас всичко е практично. Ако приятелите ви решат да ремонтират жилището си, никога няма да им откажете помощ, макар и само със съвет. Дори и да ви звъннат в 2 през нощта, винаги сте на линия. Внимателни сте към водните знаци, но ако станете прекалено обсебващи, те се отдръпват.

Везни

Наблюдателен и подкрепящ

Везните са като свързваща сила, обичат да свързват хората. Ако имате Везни в обкръжението си, те ще ви срещнат с още повече приятели и познати. За Везните е важно да има хармония и баланс в отношенията между хората. Ето защо избягват драмите и кавгите. Вие сте естети и се радвате на красиви неща. Ако приятелите ви искат да си купят нещо ново, добре е да го направят във ваше присъствие, защото вие винаги знаете какво да подберете. Харесвате да хвалят тези ваши естетически качества, но когато не чуете хубави думи, ставате раздразнителни. Тъй като сте положително настроени, може да развеселите ситуацията, когато някой страда. Забелязвате всеки детайл у приятелите си.

Скорпион

Честен и взискателен

Скорпионът изглежда опасен, но всъщност е истински и верен приятел. Вие умеете да пазите съкровените тайни на приятелите си, винаги сте  честни и казвате истината, без да я опаковате в целофан, не сте двулични. Емоционални и състрадателни, със силна интуиция, винаги помагате на хората да видят нещата от различен ъгъл и държите да им кажете открито какво мислите. Ако някой търси искрен приятел, вие сте правилният избор. Трудни сте за разбиране и не държите да сте добри с всички. Но за приятелите си сте готови на всичко. Лоялни сте до мозъка на костите. Недостатъкът ви е, че сте взискателни. Настоявате да получавате, не само да давате и цените времето, прекарано с приятелите.

Стрелец

Готов за приключения

Един добродушен и пърхащ Стрелец е човек, на когото винаги може да се разчита за добро забавление и общуване, без никакви предразсъдъци. Вие сте авантюристични и позитивни приятели, които винаги са готови да тръгнат на нови приключения, на околосветско пътешествие. Обичате общуването, пътуванията и забавленията, карате другите да излязат от зоната си на комфорт. С вас приятелите ви ще имат шепа спомени за цял живот. Вие сте подходящият приятел за забавление и борба със скуката. По природа сте приключенски настроени, ето защо обичате предизвикателствата, да сменяте заведения и компании. Търсите определен тип приятелства и когато ги намерите, сте близки с години.

Козирог

Изискващ уважение

Този практичен и всеотдаен знак винаги е вдъхновение за своите приятели. Вие приемате всичко в живота много сериозно и аналитично, жадни за дисциплина, амбиция и подреденост. Умеете да внасяте ред в живота на близките си. Вие сте надежден приятел, който не подвежда и не предава, а напротив – помага на всеки, който има конкретна цел в живота си и не му позволявате да се откаже, дори когато е ужасно трудно. Изисквате уважение, честност и лоялност, но затова сте истински и верен приятел за цял живот. Може да се разчита на вас, приемате и изслушвате събеседника внимателно. Не обичате да оставате сами, ето защо за вас е важно да знаете, че има хора, на които можете да разчитате.

Водолей

Изслушващ и съветващ

Водолеят винаги има собствено мнение, независим и свободен. Когато приемете някого за приятел, сте много верни и лоялни. Винаги сте наблизо, за да изслушвате и помагате. Понякога сте безгрижни и безразлични, но само изглежда така. Всъщност много ви е грижа. Вие сте интересен и умен приятел, с когото всеки може да говори за всичко, пълни  с информация и знания, винаги проучвате нещо ново и се интересувате от новите технологии. Имате собствено мнение по редица въпроси, освен това сте добри психолози и приятелите ви търсят в моменти на слабост и за съвет. Ако им е нужна подкрепа давате онази перспектива към ситуацията, която е нужна за разрешаване на проблема.

Риби

Отстъпчив и креативен

Емоционални, отстъпчиви, състрадателни и много чувствителни. Като приятели Рибите умеят да съчувстват и винаги са готови да изслушат, да помогнат на приятел и да кажат каквото им е на ума. Вие сте голяма опора, рамо за плачене и верни приятели. Имате богато въображение, романтични, креативни. С вас може се да говори за най-дълбоките  емоции. Спокойни и сдържани, вие давате онази сигурност на приятелите си, която те самите не могат да изградят в себе си. Вие сте много мили и предлагате помощта си безвъзвратно, заради което често хората около вас злоупотребяват. Онези, които истински ви ценят, обаче, могат да получат вашата отдаденост и пълна подкрепа.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *