Калин Врачански: Лудо влюбен съм!

Плачете жени! Ридайте девойки! Калин Врачански е влюбен! И то не просто влюбен, а изгубил ума си по новата си изгора. „Преживявам пандемията с помощта на Александра. Лудо влюбен съм и ако не е тя, не знам как щях да се чувствам сам вкъщи толкова много време.“ Така звездата Калин Врачански се обясни в любов на Александра, красивата художничка, с която върти любов от няколко месеца, пише facenews.bg

В момента актьорът работи върху втора песен, която също смята да подари на любовта на живота си. „Написах песен за Александра за рождения й ден. Обадих се на един приятел сценарист, който написа текста, но оставаха едни два дни. Друг приятел музикант успя да се справи с кратките срокове и направи музиката и после аз я записах. Стана летен хит“, похвали се влюбеният Калин, който по време на пандемията се отдал и на много тренировки, готвене и кино. Актьорът призна още, че половинката му готви отлично, а неин специалитет са сладките и солени мъфини.

„Засега няма да се женя, по едно време ми минаваше такава мисъл през главата, но вече смятам, че подписът би развалил една чудесна връзка, а аз не искам това да се случва и между нас, макар нещата да вървят много сериозно, никога досега не съм се чувствал по този начин“, с усмивка заявява актьорът. Кино и театралният любимец е сред най-желаните ергени у нас, а в близкото минало той преживя няколко болезнени връзки със свои колежки, най-дългата от които бе със Силвия Петкова.

С днешна дата двамата дори не са добри приятели, а само познати. Актьорът от „Господин Х и морето“ и „Стъклен дом“ постоянно получава есемеси както от влюбени тийнейджърки, така и от дами на средна възраст. Приятелката му изобщо не е ревнива, което всъщност го впечатлило най-много. Александра не се интересувала и от бившите на Калин.

Двамата се запознават покрай актрисата и модел Диляна Попова, жената, с която в момента на семейни начала живее Асен Блатечки. Калин и Алекс се видели за първи път в детска занималня по рисуване, където тя дава уроци, а Диляна водела там сина си Борил. Врачански веднага харесал младата художничка, а днес признава, че само заради нея успял да пребори депресията от месеците затворен у дома.

„Винаги съм имал страхотно и задружно семейство. Всички много се подкрепяме и съм щастлив, че намерих Алекс. Тя е най-големият ми късмет“, признава още звездата от „Стъклен дом“. В момента Врачански заедно с Ваня Щерева отсяват аудиосценарии, в които да участват и двамата. Актьорът чете в най-слушания аудиосериал в момента – „До дъно“.

„Много ми е интересно да „съблазнявам“ публиката само с гласа си. Всъщност не превключвам бързо от образ в образ, а по-скоро работя с отношението на героя в историята. А тази в „До дъно“ е много интересна. Разказва за бивш следовател, който минава в сферата на детективския бизнес, но за съжаление става алкохолик. Този човек в един момент се възражда и започва да работи отново, след като една история го „хваща за гърлото“. Чрез нея се връща в миналото и е много интересно. 30 минути е една серия“, обяснява „новата“ си роля Калин Врачански.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *