Камбитов е координаторът на „Републиканци за България“ за Пиринско

Председателят и зам.-председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и Павел Вълнев откриха първия партиен офис в Благоевград, и представиха областния ръководител на партията д-р Атанас Камбитов.

„На 11 ноември деня на св. Мина, в 11:11 часа официално откриваме първия офис на Републиканци за България в Благоевград. Залагаме на символиката, която знаем, че ще ни донесе късмет в предстоящата предизборна кампания“, заяви Цветанов.

На събитието присъстваха представители на Изпълнителния съвет на Републиканци за България, експерти в различни области и симпатизанти. Визитата премина при стриктни мерки за безопасност, съобразени с епидемичната обстановка в страната.

„Неслучайно правим откриването точно в Благоевград. Знаем, че тук ще имаме най-скорошни избори за местна власт. Ние сме с амбицията да имаме първия кмет, избран от ПП „Републиканци за България“. Благоевград за нас е изключително важен. Знаем какво направи Атанас Камбитов за града. Когато минаваме покрай Благоевград, виждаме, че над 90% от жилищните блокове са обновени чрез Националната програма за енергийна ефективност. По тази програма администрацията на Благоевград, по време на управлението на Атанас Камбитов, беше най-добре подготвена и изгради реална комуникация с живеещите в многофамилните жилища. Това даде възможност да се реализират всички подготвени проекти. В момента си поставяме за цел да използваме тази експертиза, която беше създадена по време на управлението на Атанас Камбитов. Сега в Благоевград има липса на адекватна администрация, която да може да решава проблемите на хората и да бъде в постоянна връзка с тях“, коментира Цветан Цветанов.

Според него жителите на Благоевград ще имат реална възможност да направят своя избор на база изводите от управлението на града преди и сега.

Цветанов бе категоричен, че Благоевград се е лишил от достоен кмет с необходимия опит и административен капацитет. Цветан Цветанов коментира, че стремежът е ПП „Републиканци за България“ е да бъде незаобиколим фактор на местно и национално ниво. Той подчерта, че целта е партията е да бъде гарант за евроатлантическата посока, която трябва да бъде отстоявана в България.

Сред основните приоритети Цветан Цветанов посочи и съхраняването на достойнството и авторитета на хората от бизнеса. Той коментира, че в момента държавата нехае за проблемите им и посочи конкретен пример с фирма „Булметал“ АД. „Трябва да бъдем гарант и да подпомогнем малкия и средния бизнес. Имаме много ясна визия и посока за енергийните проекти, за сферата на образованието и културата“, коментира Цветанов.

Той благодари на хората, избрали да подкрепят и да се включат в политическия проект. Цветан Цветанов подчерта и необходимостта от изграждане на силна връзка с българите, намиращи се в чужбина. След посещението си в Благоевград Цветанов, Вълнев и екипът им ще осъществят срещи по общини в Благоевградска област, съобщиха от пресцентъра на партията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *