Камера показа зверската катастрофа, в която загина Милен Цветков

Камера показа зверската катастрофа, в която загина Милен Цветков

Кадри от жестоката катастрофа, в която загина Милен Цветков, се появиха в социалните мрежи. Видеото е заснето от камера, позиционирана на самото кръстовище. Обективът обхваща колите, сред които и тази на ТВ водещия, които чакат на светофарa.

На кадрите се вижда субарото на Цветков, което е първа кола. До него спира такси и в това време светла зелена сигнализация за пешеходците. Група от лица пресичат, а малко преди да се качат на разделителния остров, джипът на 22-годишният Кристиян връхлита колата на Милен Цветков.

От видеото се вижда още, че аудито дори не намаля, а директно с бясна скорост се врязва в задницата на субарото. Колата на водещия изхвърча напред, като само на сантиметри се разминава с последния пешеходец.

Автомобилът, управляван от дрогирания Кристиян Николов връхлетял управляваното от Цветков Субару, докато той изчаквал на червен светофар на бул. „Черни връх“. Цветков изпаднал в клинична смърт. Когато дошъл медицинският екип, той все още имал пулс. По-късно издъхнал в Пирогов.

Аудито се води на фирма Десислава Пешева – Комерс. Пешева е съдружничка на Миню Стайков във „Винпром Карнобат“. Имат десетина общи фирми.

22-годишният мъж ще остане 72 часа в ареста. Той е привлечен като обвиняем от Софийска градска прокуратура. Предстои държавното обвинение да поиска най-тежката мярка спрямо него, а именно „задържане под стража”. Това съобщиха от прокуратурата.

В същото време на Икономическа полиция е възложено да извърши проверка относно изясняване на произхода на средствата за закупуването на управлявания от Николов автомобил.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *