Кампания „Нека доброто продължи“ в Сатовча

Кампания „Нека доброто продължи“ в Сатовча

Кметът на община Сатовча д-р Арбен Мименов отправя покана за дарителство под надслова „Нека доброто продължи“.

Кампанията е посветена на събиране на средства за деца и младежи до 16 годишна възраст, които са без един или двама родители, както и деца с увреждания и ще се проведе за 12-ти пореден път.

Събитието традиционно събира всяка година на празнична вечер гости от региона, които участват в благотворителен търг под патронажа на кмета на община Сатовча д-р Мименов.

Въпреки обявените преди две години извънредно положение и епидемична  обстановка, Общинското ръководство в Сатовча продължи да организира благотворителната  кампания, която за много семейства от община Сатовча е надежда за по-спокойно финансово организиране на предстоящи разходи. Инициативата е достоен пример за това, как една кауза може да обедини хората. Тази година ще се организират различни по вид кампании, мероприятия и базари, които да подпомогнат набирането на средства.

Кметът д-р Арбен Мименов призова: „Нека отново да бъдем причината, да стоплим сърцата и дарим усмивка на семействата, имащи нужда от това. Нека отново да бъдем заедно и в трудните моменти! Бъдете част от доброто! Бъдете благодетел!“/bnr.bg

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *