Като Барона едно време: Каплата пуснат заради разкапани зъби

Като Барона едно време: Каплата пуснат заради разкапани зъби

“Изненадан съм от решението на съда да пусне под домашен арест Васил Капланов, но продължавам да вярвам, че полицията и прокуратурата ще си свършат работата”. Това братът на изчезналия Янек – Марио Миланов ден след решението на Кюстендилския съд, цитиран от „Труд“.

Магистратите не отрекоха възможността Каплата да извърши ново престъпление, но в понеделник промениха мярката му за неотклонение, заради здравословни проблеми, които не бяха посочени в залата.

През септември лекуващият му стоматолог д-р Евгени Михайлов заяви пред Районния съд в Дупница, чe Kaплaнoв e c нaпpeднaлa фopмa нa пapoдoнтoзa, aтpoфия нa чeлюcтнитe кocти и имал нужда от специализирана помощ в софийска болница. Бодигардът на Братя Галеви прекара четири месеца зад решетките с обвинение, че е заплашил с убийство председателя на местния мотоклуб Димитър Недев. Причината била, че той коментирал в социалните мрежи изчезването на Янек, който се качил в колата на Каплата и повече никой не го е виждал.

“Аз се надявам скоро полицията и прокуратурата да му предявят основното обвинение, което да бъде достатъчно солидно, така че той да не може да лавира по този начин”, каза днес Марио Миланов, който пристигна от Англия след изчезването на брат си.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *