Кирил Добрев: Ще бием Ниновa с нейните прaвилa зa избори!

Кирил Добрев: Ще бием Ниновa с нейните прaвилa зa избори!

От отсъствието на лидера на партията Корнелия Нинова на срещата със столичните социалисти губи БСП. Така коментира Кирил Добрев, един от кандидатите за нов председател на БСП, отказа на Нинова да присъства на дискусията.

От това губи БСП, всички ние имаме своето мнение за развитие на държавата и партията. Начинът, по който се опитва да пропусне дебатите и срещата с другите кандидати, е обиден за БСП, коментира Кирил Добрев.

Цялата тази кампания я бяхме замислили както я правят нормалните социалистически партии в Европа, а там всяка седмица имаше дебати по различни теми. Силата на социалистите е в палитрата от различни мнения и хора, съжалявам, че това не се получи при нас, че Нинова пропусна всички дебати, а от това губи партията“, каза още той.

По думите му има основание да се смята, че изборите са опорочени, като даде пример, че дори не се знае колко са членовете на БСП.

„Но смятам, че единственият начин да противодействаме е да участваме, за да можем с хората, които ни подкрепят, да спрем начина, по който искат да правим избори. Правим избори като ГЕРБ“, определи Добрев.

„Като сме приели тези правила, дайте да я бием по нейните правила“, заключи той.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *