Кметът Емил Илиев: Община Струмяни е все по-позната зад граница

Кметът на община Струмяни – Емил Илиев, поздрави всички жители и гости на празника, който се състоя на площад „7 април“ в общинския център. Той говори емоционално и подчерта, че в този ден е важно всички да обединят чувствата си към родната община и сърцето на всеки един да се вълнува от радостта и емоциите на празничния ден, от надеждите и желанието заедно да продължат развитието на Струмяни като европейска община.

Управникът изтъкна, че през изминалите четири динамични години са се постарали с екипа му да работят за благото и добруването на хората в община Струмяни. „За бъдещето на нашата община – малка, но с все по-големи възможности и все по- позната не само у нас, но и зад граница. Защото има с какво да се гордеем – с трудолюбието и с гостоприемството ни, с прекрасната ни природа, с културните ни и исторически забележителности, с фестивала „Малешево пее и танцува“, със съхранените традиции“, каза още Емил Илиев.

Той благодари на всички, които обичат и помагат на община Струмяни. И призова, че е дълг на всички да запазят наследеното и да предадат на следващите поколения силния дух и традициите.

„Да бъдем здрави, по мъдри и по-смирени, по-отворени за взаимопомощ и солидарност към нуждаещите се. Да си помагаме взаимно, да бъдем съпричастни и да не забравяме – развитието на нашата община зависи в най-голяма степен от нас независимо от трудностите.

Пожелавам ви с настъпването на красивите пролетни празници Лазаровден и Цветница и в навечерието на един от най-почитаните християнски празници – Великден, да има в домовете ни повече здраве, мир, любов и надежда, повече вяра и смисъл да бъдем заедно и да създаваме по-добрия утрешен ден“, завърши словото си кметът Емил Илиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *