Кметът на Банско с благодарност към дарителите

Кметът на Банско Иван Кадев се обърна във втория ден на Великден с нарочно обръщение към дарителите, които помогнаха празникът да бъде по-весел, и трапезите по-пълни за хората в неравностойно положение от община Банско.

„В тези светли великденски дни, искам да благодаря на всички жители и приятели на Банско, които направиха празнична трапезата на съгражданите ни в неравностойно положение и направиха безопасна средата в храмовете и около тях. Скъпи дарители, вашата помощ е неоценима, защото вие давате на хората надежда и вяра в доброто и човещината.

Бъдете здрави и благословени! Благодарност към: сем. Слаеви, сем. Проданичини, сем. Солакови, колектива на РС на ПСБН, Олег Филипов, Марио Колчагов, Бурхан Немутлу, Димитър Калистрин, Георги Шукеров, Никола Тодоров, Спас и Димитър Валеюви, Владимир Каролев, Венцислав Венев, доброволците от Sunflower, членовете на Ротари клуб Банско – Разлог и РотарАкт, Спортен клуб на ветераните Банско, на хотели и фирми, които откликнаха и дариха за хората в нужда. Желая Ви светли Великденски празници!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *