Кметът на Гоце Делчев ядосан на съгражданите си заради COVID-19

Кметът на Гоце Делчев, който е и временно шеф на БСП Владимир Москов, излезе с тревожно съобщение за разпространението на коронавируса в община. По обяд от администрацията му призоваха чрез фейсбук жителите на града и съседните села да внимават при спазването на мерките за превенция, за да не се стига до усложняване на ситуацията, която и сега не била добре.

„Общинският кризисен щаб се обръща към всички вас с голяма тревога, заради все по-голямото неглижиране на противоепидемичните мерки на територията на общината. Забелязва се, че масово в затворени помещения, особено търговски обекти, не се носят защитни маски. Това е задължително и подлежи на контрол и санкции. Призоваваме собствениците на магазини и други търговски обекти да следят за спазването на разпоредбите, защото това е изключително важно за да не се допусне още по-широко разпространение на корона вируса.

Ситуацията в община Гоце Делчев по отношение на заболелите не е спокойна, поради което не бива да има отпускане на мерките и тяхното неглижиране. Носете предпазни маски, спазвайте дистанция помежду си, избягвайте масови събирания! Общинският кризисен щаб ви призовава да бъдете отговорни, да пазите себе си и хората около вас“, апелират от администрацията на кмета Москов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *