Кметът на Перник заплаши Ревизоро със съд: Пуска нелепи шеги

Ако министърът на околната среда и водите Емил Димитров продължи с внушенията и клеветите по мой адрес, може да се видим в съда. Това заяви тази сутрин в ефира на bTV кметът на община Перник – Станислав Владимиров.

Според него е опасно на такъв висок пост да има такъв човек, който не разбира кое е общинско дружество и кой за какво отговаря, да не е разбрал към кого да се изпрати дадена документация.

„Ние вече няколко месеца сме изправени пред огромно изпитание. Този човек посети веднъж Перник, за да пуска нелепи шеги, после уж дошъл още веднъж, никой не разбра. Не може такова отношение от човек на такъв пост, който говори неистини”, каза още кметът на Перник.

Владимиров уточни, че ако природата продължава да е благосклонна и да има валежи, в края на пролетта водният режим може да отпадне. Изграждането на водопровода от Мало Бучино е на финалната права, преди дни съоръжението аварира, но това е нормално при тестването да се случи.

Уверението на ВИК е, че с водата от Мало Бучино и малки количества от язовира перничани днес и утре ще имат вода от 10,00 часа, а в началото на другата седмица ще имат вода във времето от 06,00 до 22,00 часа. Добрата новина е, че в следващите дни се очакват още значителни валежи, в момента в язовир „Студена” има 8,5 милиона кубика вода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *