Кои двойки зодии се карат постоянно и защо?

Всяка двойка има трудни моменти. При някои това се случва повече от други и това е почти на ежедневна база, пише actualno.com. Вижте кои са двойките зодии, които са почти винаги в препирни помежду си:

Овен – Рак

Овните са импулсивни, детински и директни. Раците са емоционални, сантиментални и манипулативни. Те не говорят на един и същи език.

Телец – Скорпион

Телецът представлява материална стабилност и комфорт. Скорпионът – емоционална трансформация, загърбване на комфорта с цел прогрес и израстване. Противоположни енергии.

Близнаци – Стрелец

Близнаци се запознават с хора, за да натрупват информация и знаят от всичко по малко. Стрелците знаят в дълбочина за много неща, натрупват мъдрост от историите на хората и виждат обективно „голямата картина“. Противоположни енергии.

Рак – Водолей

Ракът е емоционален, манипулативен, недиректен, насочен към миналото. Водолеят е обективен, логичен, насочен към бъдещето. Единият не разбира другия и обратно.

Лъв – Телец

Лъвововете работят усърдно, за да щедро раздават после. Телците работят здраво, за да събират и пестят за себе си. Въпреки приликите, разликите им са повече.

Дева – Риби

Девата е ред, структура, повторяемост, прецизност, критицизъм. Рибите са хаотични, креативни, мечтателни, емоционални, нелогични, импулсивни. Двете енергии са противоположни, но ако се комбинират могат да управляват света.

Везни – Рак

Везните са социални, есктровертни и чаровни. Раците са срамежливи и неуверени. Те се привличат, защото всеки допълва другия.

Скорпион – всички останали

Скорпионите се трансформират през живота си с цел да израснат и прогресират. Преди това да се случи, те се чувстват безцелни и изгубени и използват енергията си, за да спорят с хората. След трансформацията си, решават, че те са отговорни да поведат познатите си към прогрес и могат отново да използват енергията си да бутат хората, когато те не се готови.

Стрелец – Козирог

Стрелецът е смел, мечтател и огнен. Козирогът е практичен, пестелив и отговорен. Две енергии като вода и олио.

Козирог – Водолей

Козирогът е реалистичен, пестелив, отговорен. Водолеят е широкоскроен, толерантен, гледа към бъдещето. Две различни енергии.

Водолей – никой

Водолеите са „пичове“. Те, в повечето ситуации, са над нещата. Те си живеят живота, уважават хората, работят и подкрепят добрите си каузи. Те нямат време да се занимават с хора със затворено черно-бяло съзнание.

Риби –Везни

Везни обича изкуството, хората и се нуждае да прави добро впечатление. Риби са създателите на изкуство и са себе си, каквото и да се случи. Противоположни енергии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *