Костадин Паскалев предупреди: Борисов иска изборите да са през юни, ВМРО е вредно

Онова, което се случва в държавата, е по-скоро да се прибягва до пиарски мерки. Това смята Костадин Паскалев, член на НС на БСП и бивш кмет на Благоевград. Той отправи критика към икономическите и социални мерки на държавата.

„За мен всичко е в основата на запазване на властта, няма нищо общо с подкрепа за бизнеса“, каза Паскалев.

Социалистът смята, че има забавяне и в ограничителните мерки. Той посочи пред бТВ, че нито здравето, нито икономиката са били запазени. Паскалев коментира още, че няма предвидимост при мерките, при какви условия държавата ще покрие загубите. Това, по думите му, създава напрежение.

Костадин Паскалев отправи критика към правителството за други проблеми. Един от тях – заплахата от водна криза в Бургас. Социалистът изтъкна, че екоминистърът е дошъл в парламента и е алармирал за сериозни проблеми с водоснабдяването, обвинявайки свои колеги. Това пък наложило намесата на България.

„Слагаме си снимката на Бойко Борисов във ВиК-Бургас и вече имаме вода“, коментира Паскалев.

Костадин Паскалев предупреди, че ВМРО създава сериозни проблеми по отношение на Северна Македония.

Относно напускането на членове на БСП социалистът каза, че не подкрепя решението си на колегите.

„Вчера си бил кандидат за председател, утре напускаш формацията. Реално погледнато председателят не направи нищо за консолидацията на партията, надявам се това да се промени в сегашния мандат“, обясни Костадин Паскалев.

„Бойко Борисов ще направи всичко възможно изборите да са юни. Ако Бойко Борисов го позволява, всичко е възможно“, каза той в заключение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *