КПП-та и в Гоце Делчев! Затварят града в понеделник и петък

Нови противоепидемични мерки се предприемат в Гоце Делчев. Със заповед на кмета Владимир Москов ще бъдат обособени контролно-пропускателни пунктове на входно-изходните артерии на града. Те ще бъдат обслужвани от служители на на местното полицейско управление и ще работят в дните понеделник и петък до от 6 до 18 часа. Мярката ще е валидна до края на извънредното положение.

На КПП-тата ще се извършват проверки на целите за пътуванията на гражданите. Ще се допускат хора, на които пътуванията са неотложни, които работят в или извън града. Ще се попускат пътувания по здравословни причини на пътуващия или негови близки, завръщане на настоящия или постоянен адрес, транзитно преминаване през територията на гр. Гоце Делчев. Обстоятелствата ще се удостоверяват със служебна бележка от работодателя или служебен документ – карта, медицински документ или документ за самоличност.

Със заповедта ще се запознаят и кметовете на общините Гърмен, Хаджидимово и Сатовча.

Припомняме, че преди няколко дни заради епидемията беше затворен кооперативния пазар в Гоце Делчев. А складовата база на изхода на града започна да обслужва само търговци. Физическите лица не се допускат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *