Кризисният щаб в Гоце Делчев: Помогнете за закупуване на респиратори

Общинският кризисен щаб в Гоце Делчев излезе с призив за съдействие от страна на местните жители и фирми.

„Скъпи съграждани от целия Гоцеделчевски район,

В този труден за всички момент Общинският кризисен щаб се обръща към вас с молба за помощ и съдействие. В цялата страна се правят дарения за болниците, тъй като нито една от тях не е достатъчно подготвена, за да поеме големият брой болни, които ще имат нужда заради заразяване с коронавирус. Нашата болница в Гоце Делчев не прави изключение. Тя разполага с 4 респиратора, които ще бъдат изключително необходими, но и недостатъчни за обгрижване на по-тежко болните, поразени от вируса”, съобщиха от щаба.

Затова днес е разкрита дарителска сметка, в която всеки, който има възможност, ще може да преведе средства, за да окаже помощ на МБАЛ „Иван Скендеров“-Гоце Делчев. Средствата, набрани по дарителската сметка, ще бъдат използвани за закупуване на апарати за механична вентилация (респиратори), лични предпазни средства за медицинския персонал – шлемове, предпазни маски, предпазни очила, калцуни и дефицитни медикаменти за лечение на корона вируса.

„Обръщаме се към всички хора от Гоцеделчевския район в страната и по света – подайте ни ръка в този труден момент, защото само заедно можем да се справим”, апелират от Общинския кризисен щаб.

Дарителска банкова сметка:

IBAN BG75FINV91508416629703

КОД ЗА ВИД ПЛАЩАНЕ 445100 BIG FINVBGSF

Първа инвестиционна банка – Гоце Делчев

Основание за плащане: Дарение за МБАЛ „Иван Скендеров“ за борба с коронавируса

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *