Кристиан Костов: След Евровизия исках да се откажа от музиката

Кристиан Костов, който извоюва рекордното второ място за България на Евровизия, призна, че е обмислял да се откаже от музиката след участието си в конкурса.

Изпаднах в дупка, чувствах се … сякаш нищо нямаше значение. Чувствах, че трябва да се откажа от това да правя музика дори в един момент. Това беше най-лошият период за мен, през 2018 г., мисля“, призна изпълнителят на Beautiful Mess пред escxtra.com, като допълни, че именно приемането на второто място като постижение и добра новина му е отнело много време.

От това състояние на духа успял да го измъкне краткосвирещият му албум Shower Thoughts. „Спомних си, че се забавлявам докато правя музика и това ме прави най-щастлив“, откровен е още Костов.

Сега той се готви да издаде второто си EP – Mood. Певецът отново предпочита формата на краткосвирещия албум, тъй като тя предполага събирането на цяла палитра от настроения и произведения. Докато традиционният такъв цели по-голяма завършеност, по подобие на филмите.

Всяка песен е различна. Исках да имам песен за всяка част от фенбазата ми. Затова се казва и Mood – това са различни настроения, но с подобно звучене“, обяснява още Момчето-чудо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *