Купон в чест на абитуриент завърши с ранен гост

Навръх църковния празник Св. Дух тежък инцидент беляза тържество по повод завършване на средно образование на възпитаник на ПГ “Христо Ботев” в Дупница. Родителите на абитуриента събрали роднини на тържество, но купонът завършил с опасен инцидент.

Около 5 ч. сутринта вчера 45-г. И. Илиев решил да се изкъпе в басейна на вилата на семейството на абитуриента в с. Дяково, община Дупница, където се провело тържеството. Басейнът не бил много дълбок и при хвърлянето си във водата мъжът получил тежки травми. Двама от гостите го закарали в Спешен център – Дупница. Оттам пострадалият мъж е транспортиран за „Пирогов”.

След образна диагностика е установено, че има три счупени прешлена на гръбначния стълб и тежки травми по краката. Докато го транспортирали до Спешния център, пострадалият мъж се оплаквал, че не си чувства и двете ръце. Негови близки заявиха, че му предстои операция.

Пострадалият мъж живее в София, но корените му са от дупнишкото село Дяково, където е роден неговият баща. Той има наследствена къща в селото и често си идвал да нагледа имота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *