Курвето Калина Паскалева защити убиеца на Милен Цветков

Курвето Калина Паскалева защити убиеца на Милен Цветков

Плеймейтката, който се преквалифицира в „писателка“, Калина Паскалева си навлече гнева на хората с думите си след убийството на Милен Цветков навръх Великден. Паскалева защити убиеца на журналиста, защото дрогата била част от живота ни, пише Lupa.bg.

“Заболя ме като разбрах за нелепата смърт на Милен Цветков, защото да те убият в гръб, е жестоко. Същото щях да почувствам и ако се беше случило на някой друг. Всеки живот е ценен, независимо от професията.

С Милен не сме били близки, защото да си гост в нечие предаване, не те прави приятел на водещия. Той вършеше работата си, както я разбираше. Имаше разпознаваем почерк.

Силно се съмнявам, че детето е искало да причини тази катастрофа, да убие Милен, да погуби и себе си. Както и силно се съмнявам, че тези, които се нахвърлят сега върху него, винаги са карали колите си трезви, или не са минавали на червено. Също така се съмнявам, че са правили забележки на колегите си журналисти, които са карали на няколко чаши вино и линии кокаин.

Всичко това не прави момчето невинно, но дрогата е част от живота ни и вие прекрасно знаете колко смърт предизвиква. Не вярвам вчера да сте разбрали, че 20 годишните се друсат с трева и амфети. И младежът да не караше Ауди, а счупен голф, резултатът щеше да е същият.

Днешните жалещи колеги на Милен не помня да са разследвали и писали за продавачите на наркотици, може би защото са се страхували от тях за себе си, може и поради други причини, но това и друг път съм казвала, ги прави тихи съучастници.

Дано присъдата на причинилия ПТП-то не бъде условна, защото е с чисто досие и майка му е достатъчно богата да наеме най-добрия адвокат. Ако този инцидент предизвика дебат и промяна в закона по пътищата, би било добре. Не забравяйте, че такива катастрофи стават често, просто загиналите не са публични личности. Мир на праха му и съболезнования за семейството“, написа в социалната мрежа Калина.

Шофьорът, предизвикал катастрофата, при която загина Милен Цветков, е отведен в СДВР, където ще му бъде повдигнато обвинение.

Трагичният инцидент стана на Великден в София. Журналистът спрял на червен светофар пред столичен мол. Отзад се врязала колата на 22-годишния Кристиан Николов. Младият шофьор се оказал с положителна проба за канабис и амфетамин.

Спешните медици, пристигнали на мястото, установили, че журналистът все още има пулс. Линейката тръгнала към „Пирогов”, но на път за болницата Милен Цветков издъхнал.

След фаталната катастрофа мъжът е задържан за 24 часа в 4 РУП, а днес е отведен в СДВР.

Майката на Кристиян Николов отиде на разпит в столичната полиция. Десислава Пешева вероятно ще бъде обвинена за това, че е дала ключовете на фирмения джип на сина си, който предизвика тежката катастрофа с колата на Милен Цветков в неделя вечерта.

Пешева пристигна в СДВР с адвокатката си. „Не съм давала ключовете на сина ми“, каза пред „24 часа“ Десислава Пешева.

„Изказвам искрените си съболезнования на семейството на Милен Цветков. Много съм разстроена от това, което се случи. Това е драма и за двете семейства. Идвам, за да съдействам на разследването“, каза Пешева. За работата й в бизнес структурата на Миню Стайков отговори така: Не е уместно да се замесват трети лица в този инцидент“

Преди нея на разпит в полицията се е явил и мъжът, който се е возил в джипа на Кристиан Николов. Не е ясно дали приятелката му, която също е била в колата е открита, за да даде показания.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *