Куриоз: Фонтан бликна точно до сградата на ВиК-Перник

„Откриха дипломата на шефа на „ВиК“. Така жителката на миньорския град Стефка Костадинова шеговито е коментирала поредния гейзер по водопроводната мрежа в Перник.

Клипът на Стефка, публикуван във фейсбук групата „Снимай Перник, нека всички видят“ показва моста в близост до сградата на ВиК дружеството, на който се вижда мощна водна струя -очевидно извираща от спукана водопроводна тръба.

Перничани коментират, че водният фонтан е дело на фирмата, подменяща в момента водопровода на града. Фирмата пък се ориентира къде да копае по скици на ВиК, които… не били съвсем точни.

„А знаете ли, че тази фирма работи по плана на водопровода в града? Е, има една малка, но значителна подробност – планът не отговаря на реалността… Така преди 2 години, при авария при нас, един от шефовете в ВиК ни каза сами да си копаем в дворовете и да се оправяме, след като сме си строили къщите върху водопровода. Да, но след справка в Общината се оказа, че в скиците водопроводът е на улицата, а в действителност тръбите минават през дворовете под гаражите и домовете ни…“, коментира друга потребителка на социалната мрежа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *