Лили Иванова призова: Не ми носете цветя, бъдете здрави!

Лили Иванова призова своите почитатели да не й носят цветя и картички на Цветница, когато и тя празнува. Тя използва своята страница във Facebook, за да апелира да се спазват мерките срещу коронавируса.

„Уважаеми почитатели и приятели! Във връзка с препоръките на властите за социална дистанцираност, най-учтиво Ви моля, да общуваме чрез онлайн платформите и на големия християнски празник – Цветница, без да излагате себе си и близките си на риск, носейки ми цветя и поздравителни картички! Вашите пожелания и обич стигат до мен винаги и ме правят много щастлива! Надявам се, скоро да бъдем заедно в залите в страната!

Бъдете здрави и отговорни! Нека покажем своето уважение и към всички служители, които са на първа линия и ни помагат в тази трудна битка! Светли празници! С много обич“, написа примата на българската естрада.

Лили Иванова промени датите на своето турне, което спря заради пандемията. Ако всичко приключи до няколко седмици, певицата ще пее в Пазарджик на 2 септември, във Видин на 24-ти септември, в Бургас – на 28-ми септември, в Сливен – на 30-ти септември, в Гоце Делчев – на 10 ноември и Самоков – на 12 ноември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *